БЮТ напише ще один закон про "грипозний" мільярд

Четвер, 26 листопада 2009, 14:15

Фракція БЮТ на найближчому пленарному засіданні Верховної ради ініціюватиме прийняття нового закону щодо виділення 1 млрд. гривень на боротьбу з грипом.

Про це заявив депутат від БЮТ Олег Ляшко, повідомляє агентство "УНІАН" з посиланням на прес-службу Блоку Юлії Тимошенко.

"Цей законопроект буде поданий на заміну того, який депутати сьогодні провалили", - повідомив він, додавши, що до вівторка, 1 грудня, Бюджетний комітет доопрацює і подасть на розгляд у сесійну залу цей законопроект.

Ляшко також наголосив, що відмова депутатів Партії регіонів і НУ-НС підтримати подолання вето президента на закон про виділення коштів для боротьби з епідемією грипу є "політичним і безвідповідальним рішенням".

Реклама:

"На жаль, ми зіткнулися з безвідповідальністю колег по відношенню до України, бо одні слухають президента, який ніяк не придумає як зашкодити уряду, а інші - пишуть законопроекти, які ґрунтуються на якихось соціологічних дослідженнях", - сказав Ляшко.

Як повідомлялося, 26 листопада Верховна рада відмовилась подолати вето президента на виділення 1 мільярда гривень на боротьбу з грипом.

За проголосував лише 231 депутат. Не голосувала Партія регіонів. БЮТ дав 152 голоси, НУНС - 32, комуністи - 27, Блок Литвина - 19.

251 голосом закон направлено на повторне доопрацювання в бюджетний комітет. Його доопрацьовуватимуть 30 днів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: