Regal Petroleum подвоїть видобуток нафти в Україні

П'ятниця, 18 вересня 2009, 19:59

Британська компанія Regal Petroleum оголосила про швидку розробку в Україні двох нових глибоких свердловин.

Компанія очікує, що видобування в Україні зросте з 1170 барелів еквіваленту нафти на день наприкінці червня до понад трьох тисяч барелів уже до грудня 2009 року, пише Deutsche Welle.

Виконавчий директор Regal Petroleum Дейвід Ґрір, який представив піврічний звіт компанії, сказав, що в Україні ще слід провести додаткові тести свердловин, і що з метою оцінки одержаних даних уже призначено консультантів.

Аналітики кажуть, що результати цих тестів будуть ключем до того, як поводитимуться акції компанії на коротку перспективу, тоді як висновки незалежного аудиту покладів газу й конденсату, які Regal Petroleum розробляє у дніпровсько-донецькому басейні на північному сході України, позначаться на довгостроковій поведінці.

Реклама:

Цей аудит відбудеться пізніше 2009 року.

Як відомо, британська фірма зосередилася на видобуванні в Україні у намаганні дистанціюватися від попередньої діяльності у Греції, яка стала розчаруванням для інвесторів.

Видобування в Україні нині здійснюється з п'яти свердловин на двох родовищах загальною площею 269 квадратних кілометрів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!