ДІУ відбере для пільговиків житло

Вівторок, 21 липня 2009, 14:48

ДІУ проведе на товарній біржі "Фінком" 23 липня аукціон з відбору житлових об'єктів у Києві та області для пільгових категорій громадян.

Відповідно до повідомлення, житло буде купуватися з метою забезпечення житлом окремих категорій громадян відповідно до постанови уряду "Про заходи щодо забезпечення житлом окремих категорій громадян, які відповідно до законодавства мають право на його отримання" від 17 червня поточного року, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За даними ДІУ, в ході цього аукціону буде вибиратися житло виходячи із встановлених максимальних цін, зокрема, максимальна ціна покупки готового житла в Києві - 8 тис. грн за 1 кв м, незавершеного - 7,9 тис. грн./кв м; в Київській області в межах великої кільцевої дороги - готове житло 7 тис. грн./кв м, незавершене - 6,9 тис. грн./кв м, у Київській області за межами великої кільцевої дороги готове житло - 6 тис. грн./кв м, незавершене - 5,9 тис. грн / кв м.

Відповідно до вищевказаної постанови, на викуп житла буде спрямовано кошти, залучені ДІУ під держгарантії 2007-2008 року.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!