Тимошенко сподівається знайти інвестора для львівського аеропорту

Четвер, 25 червня 2009, 14:14

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко розраховує, що інвестор для будівництва нового термінала аеропорту "Львів" буде залучений до серпня.

Про це вона заявила на брифінгу під час відвідування будівельного майданчика нового стадіону у Львові, повідомляє агентство "Українські новини".

"Я думаю, що в найближчий місяць ми все зробимо для того, щоб аеропорт знайшов інвестора нового термінала", - сказала Тимошенко.

Вона повідомила, що в найближчий тиждень буде проведений спеціальний аукціон із залучення інвесторів для будівництва термінала.

Реклама:

Крім того, прем'єр повідомила, що реконструкція діючого термінала аеропорту буде фінансуватися за рахунок державного й місцевого бюджетів.

У свою чергу, голова Львівської обласний державної адміністрацій Микола Кміть пообіцяв, що всі питання, пов'язані з викупом необхідних для будівництва аеропорту земель, будуть урегульовані до серпня.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів спростив проведення конкурсу з відбору інвестора для будівництва пасажирського термінала в міжнародному аеропорту "Львів".

Раніше члени президії Оргкомітету з проведення Євро-2012 з футболу у Львівській області направили лист президентові Віктору Ющенку й прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко, у якому обвинуватили Мінтрансзв'язку в затягуванні підготовки аеропорту "Львів" до чемпіонату.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!