Укрпромбанк готується до рекапіталізації

Вівторок, 23 червня 2009, 14:30

Укрпромбанк веде активну підготовчу роботу до рекапіталізації, результатом якої стане інвестування державою в банк 5,5 млрд. гривень.

Програма вже погоджена з Національним банком і знаходиться на узгодженні в Міністерстві фінансів, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу банку.

За інформацією прес-служби, в рамках підготовки до рекапіталізації була проведена державна реєстрація змін до статуту банку в частині розміру статутного капіталу банку до 836,25 тис. гривень, а також вдеться переговорний процес з кредиторами щодо реструктуризації зовнішньої заборгованості, загальний розмір якої становить 120 млн. доларів.

Крім того, Укрпромбанк розробив і погодив з Національним банком план фінансового оздоровлення банку. Після проведення рекапіталізації "Укрпромбанк" буде реорганізовано у публічне акціонерне товариство.

Реклама:

Як повідомлялося, у червні Кабінет міністрів ухвалив остаточне рішення щодо рекапіталізації перших трьох банків - Укргазбанку, Родовід Банку та банку "Київ".

Разом з тим, виконуючий обов'язки Міністра фінансів Ігор Уманський не виключає прийняття рішення щодо рекапіталізації Надра Банку і Укрпромбанку до кінця місяця.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: