Мінрегіонбуд кличе Тимошенко поговорити про кризу будівництва

Понеділок, 25 травня 2009, 16:45

Міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда ініціює позачергове засідання Антикризової ради з питань стабілізації будівельної галузі за участю прем'єр-міністра України.

Таке рішення було прийнято на нараді робочої групи з моніторингу діяльності будівельної галузі Мінрегіонбуду 25 травня, повідомляє сайт міністерства.

Василь Куйбіда, аналізуючи показники будівельної галузі за І квартал 2009 року, дав доручення терміново організувати позачергове засідання Антикризової ради з питань стабілізації будівельної галузі, підготувавши попередньо пакет пропозицій щодо подальших кроків у подоланні наслідків фінансової кризи на будівельну галузь.

За підсумками І кварталу 2009 року у порівнянні з відповідним періодом 2008 року: показники введення в експлуатацію житла знизились на 31,8% (максимальне падіння, більш, ніж на 70%, спостерігалось у Тернопільській, житомирській, Чернігівській областях.

Реклама:

Зростання показали лише Запорізька (на 0,2%), Полтавська (5,4%),Черкаська (43,7%) обасті, АР Крим (47,9%) та Севастополь (122,2%). Інвестиції у житлове будівництво знизились на 55,1%, обсяги будівельних робіт скоротились на 56,7%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: