Уряд знову підкинув "Олімпійському" 68 мільйонів

Четвер, 14 травня 2009, 16:31

Кабінет міністрів дозволив здійснити попередню оплату робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" розміром 67,7 мільйона гривень.

Про це йдеться в розпорядженні "Деякі питання фінансування в 2009 році реконструкції стадіону НСК "Олімпійський" від 13 травня 2009 року, повідомляє прес-служба Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

Згідно з документом, у 2009 році попередня оплата демонтажних, будівельно-монтажних робіт і робіт з науково-технічного супроводу, моніторингу, авторського нагляду за реконструкцією стадіону, відновлювальної вартості зелених насаджень, дозвільних процедур і придбання устаткування здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів у розмірі 67,7 мільйона гривень на термін не більше трьох місяців.

Прийняття розпорядження Кабміну має на меті забезпечити безперервне виконання і завершення робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" в певні терміни і введення спорткомплексу в експлуатацію в червні 2011 року.

Реклама:

Як відомо, реконструкція "Олімпійського" проводиться в рамках підготовки України до Євро-2012.

Будівельно-монтажні роботи розпочалися 1 грудня 2008 року і здійснюються компанією "Київміськбуд". Їх завершення заплановане на грудень 2010 року, а введення стадіону в експлуатацію - на червень 2011 року.

Вартість реконструкції складає 2 мільярди 114 мільйонів 726,9 тисяч гривень. Фінансування робіт проводиться з держбюджету.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!