В Мінрегіонбуді обіцяють збільшення пропозиції влітку

Середа, 29 квітня 2009, 13:50

У Києві в липні-серпні 2009 року можливе збільшення пропозиції первинного житла за рахунок досягнення взаєморозуміння з питання вартості житла між продавцем і покупцем.

Про це заявив заступник міністра регіонального розвитку та будівництва України Дмитро Ісаєнко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"До липня, може бути, до серпня споживач з виробником почнуть рухатися назустріч. Буде набагато більше пропозицій, ніж зараз", - сказав він журналістам перед початком засідання комітету підприємців-виробників будівельних матеріалів та будівельної продукції Торгово-промислової палати України в Києві в середу.

При цьому Ісаєнко додав, що "народ сьогодні розуміє: краще купувати готове житло. Потрібно знайти ресурси, добудувати житло, ввести в експлуатацію і потім продавати його, але продавати не за завищеними цінами, а за цінами, які може "переварити" ринок".

Заступник міністра також відзначив, що сьогодні в Україні немає дефіциту будматеріалів через припинення більшості будівництв, проте "ми можемо прийти до цього при поновленні будівництва".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: