"Укрсоцбанк" збільшує капітал

Вівторок, 28 квітня 2009, 18:11 -

Акціонери "Укрсоцбанку" затвердили збільшення розміру статутного капіталу фінустанови на 200 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба банку.

В цілому ж капітал "Укрсоцбанку" виріс на 500 млн. грн., оскільки при номінальній вартості акцій в 10 коп. за одну штуку їх продавали по 25 коп./шт.

"Рішення про збільшення капіталу банку було прийняте за результатами стрес-тесту НБУ", - сказав генеральний менеджер, перший заступник голови правління "Укрсоцбанку" Джанні Ф. Папа.

Реклама:

"Результати цього тестування були досить позитивні для нашого банку, однак, регулятор все ж запропонував збільшити капітал на півмільярда гривень. Оперативна реакція на це рішення НБУ - яскраве свідчення виконання всіх зобов'язань перед "Укрсоцбанком" з боку UniCredit Group", - запевнив менеджер банку.

За словами голови правління АКБ "Укрсоцбанку" Бориса Тимонькіна, збільшення статутного капіталу на 200 млн. грн. і капіталу першого рівня на 500 млн. грн. позитивно позначиться на гривневій ліквідності банку і дозволить банку в перспективі не мати ніяких проблем з виконанням регуляторних вимог.

АКБ "Укрсоцбанк", що входить до групи найбільших банків України, заснований у вересні 1990 року. Мережа банку налічує 470 установ, з них 23 обласних філії та 447 відділень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: