Ірак почав закуповувати арматуру напряму в Україні

Середа, 22 квітня 2009, 12:32

Україно-Іракська комерційна палата (УІКП) починає закупівлю арматури в українських виробників.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби УБА.

Домовленість досягнута в рамках підписаного організаціями меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво двох країн у сфері будівництва і поставок будівельних матеріалів з України до Іраку.

Ідеться про пряме постачання 10 тис. тонн арматури, замовлення на яку наразі обробляється, уточнюють в УБА.

Реклама:

"Сьогодні гарний час шукати нові ринки для збуту української продукції. Вихід на ринки інших країн - це альтернатива розвитку для українських виробників в умовах стагнації місцевого ринку. Ірак - це країна з великим потенціалом розвитку, гострою необхідністю відновлення після військових дій та бюджетом у 58, 9 млрд. доларів на 2009 рік", - наводить прес-служба слова голови ради директорів УБА Лева Парцхаладзе.

Як повідомлялося, на початку березня 2009 року УБА та Асоціація будівельників Курдістана Kurdistan Constructors Union/Erbil Branch (KCU) підписали меморандум про співробітництво в будівельній сфері.

Іракська сторона надала української делегації перелік об'єктів будівництва на загальну суму 1,172 млрд. доларів для розгляду можливості прийняття участі в їх будівництві.

УІКП - представник торгово-економічного співробітництва між Іраком та Україною, який поставляє до Іраку промислові та продовольчі товари з України: метал, будматеріали, ліс, зерно, сухе молоко та іншу продукцію.

Головний офіс УІКП перебуває в Україні в Києві, а також є офіс в Іраку (місто Ербіль, Курдистан).

УБА створена в 2005 році та об'єднує більше 200 компаній, що працюють на ринку нерухомості України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!