ПІБ отримав гроші від Путіна

Середа, 11 лютого 2009, 12:34

Російський "Внєшекономбанк", головою наглядової ради якого є Володимир Путін, перерахував у вівторок Промінвестбанку перші 390 мільйонів доларів субординованого кредиту.

Про це повідомляє газета "Дєло".

В цілому російська держкорпорація зобов'язалася "влити" в ПІБ мільярд доларів. "Другий транш у розмірі 325 мільйонів доларів Промінвестбанк одержить 20 лютого, третій і останній - 20 березня на суму 285 мільйонів доларів", - розповів тимчасовий адміністратор ПІБа Володимир Кротюк.

За його словами, до кінця наступного тижня керівництво банком буде передано новому правлінню на чолі з Віктором Башкіровим. На думку експертів, повернення ПІБа до нормальної діяльності повинне хоч трохи повернути довіру до банків.

Реклама:

"Думаю, що днів за десять я тут закінчу свою роботу. Віктор Володимирович (Башкіров) завтра прилітає з Москви. Думаю, ми з четверга почнемо формувати керівні органи банку, а до кінця наступного тижня підійдемо до узгодження кандидатур з акціонерами і НБУ", - розповідає Володимир Кротюк.

За його словами, після цього тимчасовий адміністратор призупинить свою діяльність, органи правління банку візьмуться до самостійної роботи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: