Скорочення будівельних робіт не позначиться на підготовці до Євро-2012

Середа, 17 грудня 2008, 18:31
 

Скорочення обсягу виконаних в Україні будівельних робіт не відіб'ється на підготовці країни до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив заступник міністра регіонального розвитку та будівництва Анатолій Беркута, передає прес-служба Мінрегіонбуда.

"Українські будівельники взмозі вчасно і якісно побудувати всі об'єкти до фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу", - сказав Беркута на нараді.

За словами Беркути, українські будівельники на цей час не відчувають проблем з точки зору технології та виконання будівельних робіт, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Немає ніяких проблем з точки зору технологій, організацію виконання робіт - ми все встигнемо зробити, якщо будемо рухатися належним чином", - наведені в повідомленні прес-служби слова Беркути.

Перший заступник міністра також вважає, що для успішної підготовки до чемпіонату місцеві влади повинні створити робочі групи для супроводу кожного об'єкта.

За словами першого заступника міністра, народні депутати можуть прийняти цей законопроект у другому читанні вже в четвер, 18 грудня.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: