Тарута збудує у Львові стадіон до Євро-2012

П'ятниця, 24 жовтня 2008, 11:38
   

 Три компанії виразили готовність побудувати у Львові стадіон до матчів чемпіонату Європи з футболу - 2012.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на міського голову Андрія Садового.

"За останній тиждень ми провели переговори з трьома серйозними компаніями, здатними побудувати стадіон у найкоротший термін, визначені УЄФА", - цитує прес-служба слова мера Львова.

Серед компаній, готових побудувати стадіон у Львові - німецька фірма "Хохтіф", що займалася реконструкцією стадіону в Дніпропетровську. Також були проведені переговори з українською фірмою "Азовінтекс", що зацікавилася будівництвом стадіону у Львові, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Реклама:

Як повідомили в прес-службі Львівської міськради, про це заявив генеральний директор ТзОВ ПСП "Азовінтекс" Олександр Тарута під час переговорів з міським головою Львова Андрієм Садовим

Раніше планувалося, що стадіон буде будувати австрійська фірма "Альпіне", що перемогла в конкурсі, проведеному міськрадою. Але на початку жовтня австрійці не підписали договір генподряду на будівництво стадіону, мотивуючи свій крок тим, що стадіон неможливо побудувати за 85 млн. євро, як це передбачалося раніше і відмовилися від будівництва.

У зв'язку з цим було проведено позачергове засідання Львівської міськради, під час якого було прийняте рішення визнати роботу міського голови Львова Андрія Садового з підготовки до Євро-2012 незадовільною.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: