"УкрАвто" виходить з Chery на ринки Грузії, Білорусії й Молдови

Вівторок, 8 липня 2008, 17:11

Корпорація "УкрАвто", найбільший український автовиробник, одержала дозвіл китайської компанії Chery Automobile Co. на дистрибуцію автомобільної марки Chery в Грузії, Молдові й Білорусії.

Як повідомив журналістам у Тбілісі (Грузія) віце-президент корпорації "УкрАвто" Олег Папашев, у зв'язку з цим ухвалене рішення про створення представництв у цих країнах.

Як уточнила агентству "Інтерфакс-Україна" керівник департаменту маркетингових комунікацій корпорації Ірина Михалєва, партнером "УкрАвто" зі створення представництва в Грузії є ТОВ "Sonata Alliance Georgia".

За її словами, нова компанія, що буде називатися UG Avto, буде зареєстрована у формі товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ). Офіційна презентація початку роботи представництва запланована на серпень.

Реклама:

Як відзначив агентству Папашев, у цей час також ведеться робота зі створення представництв корпорації в Молдові й Білорусії.

Він нагадав, що в цей час продукція виробничих підприємств "УкрАвто" є присутньою на ринку Росії.

Chery Automobile Co., Ltd заснована в 1997 році в місті Уху, провінція Аньхуей. Спеціалізацією компанії є виробництво й збирання автомобілів, а також комплектуючих до них.

До 2005 року активи компанії склали 1,5 млрд. дол. На сьогодні в компанії Chery працює 13 тис. співробітників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: