Тимошенко пообіцяла інвесторам рівні умови і прозору приватизацію ОПЗ

Вівторок, 18 березня 2008, 14:06

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє інвесторам створити рівні умови для бізнесу в Україні.

Про це Тимошенко сказала, відкриваючи засідання Ради інвесторів, створеної при Кабінеті Міністрів.

"Рівні умови для роботи всього бізнесу в Україні без преференцій кому-небудь", - сказала Тимошенко, називаючи пріоритети роботи свого Кабміну.

Вона також назвала пріоритетом уряду формування разом із інвесторами сприятливих умов для роботи бізнесу в Україні й усунення бюрократичних перешкод для цього.

Реклама:

Тимошенко також пообіцяла мінімізувати корупцію в Україні. Вона зазначила, що уряд уже приступив до реалізації намічених заходів для поліпшення інвестиційного клімату.

Зокрема, з її слів, уряд уже затвердив порядок проведення аукціонів для передачі в оренду або продажу землі несільськогосподарського призначення.

Крім того, зі слів Тимошенко, Кабмін уже почав низку кроків із детінізації експортно-імпортних операцій і їх оформлення на митниці.

Вона також запевнила інвесторів у забезпеченні Кабміном прозорої приватизації. Першим об'єктом великої приватизації Тимошенко назвала Одеський припортовий завод.

Вона зазначила, що на засіданні у вівторок заплановано створити Раду інвесторів і офіційно оформити її створення.

Тимошенко закликала інвесторів допомогти уряду в налагодженні системної роботи між владою й бізнесом і підтримати уряд у здійсненні заходів, спрямованих на боротьбу з корупцією. "Ми повинні стати єдиною командою, яка має продемонструвати результат Україні", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, прем'єр виступає за створення консультативної ради інвесторів при Кабінеті Міністрів. Раніше Тимошенко закликала інвесторів взяти активну участь у доопрацюванні програми дій Кабміну.

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!