Надзвичайна подія: У Києві злива затопила два торговельні центри

Понеділок, 4 червня 2007, 15:21 -

Торгово-розважальний центр (ТРЦ) "Комод" і підземний ТЦ "Навігатор" на просп. Дружби Народів затопило зливою, яка пройшла у Києві в п'ятницю, 1 червня, ввечері, повідомили орендодавці ТЦ.

Як передає "Інтерфакс-Україна", ТЦ "Навігатор" не працює з суботи.

При цьому всю суботу помпами з нього відкачували воду й виносили пошкоджені водою товари, в тому числі меблі, тому що майже половина комплексу використовується під меблевий салон.

У ТЦ офіційно повідомили, що жодних збитків внаслідок затоплення орендарі торговельних площ не понесли, і зараз торговий центр працює в нормальному режимі, однак кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" повідомляє, що центр як і раніше закритий, а відвідувачам повідомляють, що він може відкритися лише в середу-четвер.

Реклама:

У ТРЦ "Комод", розташованому на вул. Луначарського, 4 і відкритому наприкінці травня, було залито торговельний зал і чотирирівневий паркінг, який знаходиться в цокольному поверсі.

Відкачкою води займалися кілька пожежних бригад Дніпровського району, а також співробітники аварійної служби комунального підприємства "Київводоканал".

Як повідомили в консалтинговій групі "Українська торговельна гільдія", яка займається оформленням оренди на торговельні площі в ТРЦ "Комод", від води постраждав тільки супермаркет "Фуршет", що перебуває на "-1" поверсі, однак ТРЦ усе ще залишається закритим для відвідувачів. Обсяг збитків від затоплення супермаркету компанією "Фуршет" поки не розголошується.

ТРЦ "Комод", площею 15 тис. кв. м, складається з шести поверхів - п'яти наземних й одного підземного - та розрахований на прийом близько 12 тис. відвідувачів на день.

ТЦ "Навігатор" входить до мережі ТЦ "Навігатор-співдружність лідерів", яка раніше належала інвестиційно-девелоперській компанії "XXI Століття". Підземний центр був уведений до експлуатації в 2000 році, він став першим у мережі "Квадрат". Його площа складає близько 5 тис. кв. м.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: