Тарифи Черновецького можуть знизити

Середа, 7 лютого 2007, 13:47

Робоча група Київської міськради по вивченню обґрунтованості підвищення тарифів на жилкомпослуги допускає можливість їх зниження.

Про це заявив співголова групи, депутат Київради від фракції БЮТ Олександр Клюс, повідомляють "Українські новини".

"Ми вчора (6 лютого) протягом 3-х годин працювали, я, (голова групи, перший заступник голови КМДА Анатолій) Голубченко, (начальник головного фінуправління Віктор) Падалка і (начальник головного управління цінової політики Василь) Яструбинський по цьому питанню, є зрушення, є розуміння іншої сторони, що треба тарифи знижувати", - сказав Клюс.

Він зазначив, що група вивчає питання, чи доведеться компенсувати кошти з міськбюджету у випадку зниження тарифів. "Ми не розглядали вчора питання підвищення тарифів більш ніж у 2 рази", - зазначив Клюс.

Реклама:

Зокрема, за його словами, коефіцієнт підвищення тарифів, у яких є газова складова, повинні складати 2, а в тарифах без цієї складової - менше 2-х.

Клюс повідомив, що група має намір провести зустріч у середу, 7 лютого, щоб прийняти остаточне рішення і запропонувати його на розгляд сесії Київради 8 лютого.

Яструбинський очікує, що на зустрічі в середу група прийме остаточне рішення:

"Думаю, що на цій зустрічі будуть прийняті остаточні розміри підвищення (тарифів), єдине, що можу сказати, що, наприклад, представники опозиції чітко озвучили, що вони хочуть (підвищення максимум у 2 рази), а яке буде прийняте рішення - я поки сказати не можу".

Як відомо, робоча група вирішила провести аудит тарифів із залученням незалежної аудиторської компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!