Бойко створить комісію по західноукраїнським облгазам

П'ятниця, 15 грудня 2006, 16:44

Міністерство палива та енергетики створить комісію для розгляду вимог трудових колективів газопостачальних підприємств ВАТ "Львівгаз", "Волиньгаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз", "Чернівцігаз" й "Чернігівгаз", повідомив перший заступник міністра палива та енергетики Вадим Чупрун.

"Ми готові до діалогу. Давайте сядемо за стіл переговорів і вирішимо спірні питання", - сказав чиновник у ході зустрічі із представниками облгазів, які в п'ятницю пікетували Мінпаливенерго з вимогами припинити перевірки підприємств силовими органами й підвищити заробітну плату.

Спілкуючись із що мітингувальниками, Чупрун повідомив, що перевірки підприємств, що проводяться Службою безпеки, прокуратурою й іншими силовими органами, пов'язані з розкраданнями коштів в особливо великих розмірах, у яких підозрюється менеджмент облгазів.

"Закарпатгаз", "Волиньгаз", "Львівгаз", "Івано-Франківськгаз", "Чернівцігаз" й "Чернігівгаз" нині контролюються компаніями, афілійованими з українським бізнесменом, у минулому народним депутатом, Ігорем Єремеєвим.

Реклама:

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!