Прем'єр похвалив олігарха Шифріна за гіпермаркети

П'ятниця, 15 грудня 2006, 20:00

Прем'єр-міністр Віктор Янукович зустрівся з головою наглядової ради ВАТ "Запоріжсталь", співзасновником компанії "Амстор" Едуардом Шифріним.

Про це повідомили в прес-службі Кабінету Міністрів, передає proUA.

Як відзначили в прес-службі, під час зустрічі обговорювалися питання взаємодії металургійного й залізорудного комплексів України та шляхи подолання найбільш гострих проблем гірничо-металургійного комплексу.

Едуард Шифрін також поінформував главу уряду про перспективи розвитку торговельної мережі "Амстор". За його словами, сьогодні в Україні вже працює 11 гіпермаркетів цієї компанії, які щодня обслуговують 66 тисяч покупців.

Реклама:

"Це вітчизняна мережа гіпермаркетів, яка найбільш бурхливо розвивається сьогодні в Україні, при цьому вона нічим не поступається найкращим західним аналогам", - сказав Едуард Шифрін.

"У наступному році компанія планує відкрити 16 нових гіпермаркетів", - повідомив також Шифрін.

Янукович відзначив, що уряд уважно спостерігає за розвитком цієї "масштабної соціальної програми", яка реалізується вітчизняною мережею гіпермаркетів "Амстор", вона одержала схвалення. Прем'єр також пророкував, що "майбутнє саме за такими комплексними програмами", які служать споживачам і втілюють у життя сучасні методи маркетингу та розвитку споживчого ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!