"Русскій стандарт" заплатив мільйон доларів за домени vodka

Четвер, 14 грудня 2006, 16:05

Власник холдингу "Русскій стандарт" Рустам Таріко придбав домени www.vodka.ru й www.vodka.com.

Сума угоди не розголошується, однак експерти, опитані виданням, вважають, що покупка обійшлася Таріку в суму, що перевищує 1 мільйон доларів США.

У холдинг "Русскій стандарт", контрольований Таріко, чиї статки журнал Forbes оцінює в 1,9 мільярда доларів, у числі іншого входить однойменний горілочний завод.

Просування горілки "Русскій стандарт" на міжнародний ринок, повідомили в компанії, і було головною метою покупки домена www.vodka.com.

Реклама:

Попереднім власником www.vodka.com була американська компанія Nett Corp. При цьому, уточнює видання, на сайті не була розміщена яка-небудь інформація, що має відношення до цього спиртного напою.

У 2004 році домен www.beer.com був куплений одним з найбільших у світі виробників пива - компанією Interbrew - за 7 мільйонів доларів

Домен www.vodka.ru, за даними газети, був куплений Таріко в "Студії Артємія Лєбєдєва". Артємій Лєбєдєв заявив, що сайт було зареєстровано в 1997 році.

За словами Лєбєдєва, за останні кілька років він одержав пропозиції продати www.vodka.ru від десятка претендентів, однак, додав він, "фінансова складова їхніх пропозицій була несерйозна".

За яку суму в підсумку сайт був куплений власником " Русского стандарту", Лебедєв не уточнив.

Lenta.ru

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!