Експерти: "Приват", СКМ, ІСД й "Укрпідшипник" - найбільші рейдери

Середа, 13 грудня 2006, 15:07

Компанії Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова, Сергія Тарути та Віталія Гайдука, а також Андрія Клюєва названі експертами в числі найкрупніших рейдерів в Україні.

Презентація підсумків експертного опитування проведена 12 грудня в Києві "Центром досліджень корпоративних відносин".

За результатами опитування суб'єктивної думки експертів до найбільших рейдерів в Україні можна віднести такі фінансово-промислові групи: "Приват" (100%); "Фінанси й кредит" (54,6%); Консорціум "Альфа-Груп" (45,5%); "Систем Кепітал Менеджмент" (36,4%); "Укрсиббанк" (27,3%); "Індустріальний союз Донбасу" (27,3%); "Укрпідшипник" (27,3%); "ТАС" (18,2%); "Інтерпайп" (18,2%); АВК (9,1%); "АРС" (9,1%); "Запоріжсталь" (9,1%); "Укрпромінвест" (9,1%).

Опитування проводилося з 15 по 21 листопада. У ньому взяли участь 15 експертів, що представляють недержавні аналітичні центри.

Реклама:

При цьому експерти відзначали, що "вирішувати питання, хто більше замічений у рейдерстві шляхом опитування - не коректно".

Віце-президент "Центру досліджень корпоративних відносин" Ростислав Іщенко також відзначив, що думка експертів заснована на їхньому суб'єктивному сприйнятті іміджу тієї чи іншої компаній і не є фактично обґрунтованою.

Остров

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!