17 вересня 2022

Публікації
Готуємося до зими. Все, що треба знати про обігрівачі – від простих приладів до буржуйок
В очікуванні холодів українці у двадцять разів наростили попит на обігрівачі. Які вони бувають, скільки коштують і що потрібно врахувати при виборі?
Новини
18:00
"Роснефть" вважає незаконним арешт її німецького підрозділу
Російська нафтова компанія ПАТ "Роснефть" заявила, що арешт її німецького підрозділу був незаконним, і вона розглядатиме всі заходи для захисту права власності на активи.
17:03
Зеленський подякував Nike за їхнє рішення піти з російського ринку
Володимир Зеленський провів розмову з представниками компанії Nike Inc, де подякував американському виробнику спортивного одягу за те, що він прийняв "правильне рішення" про вихід з Росії.
15:30
H&M йде з Білорусі: магазини відкриють тільки для продажу залишків
Шведський ритейлер H&M прийняв рішення згорнути бізнес в Білорусі.
14:36
Україна отримала від США 1,5 мільярда доларів з Цільового фонду Світового банку
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що до державного бюджету надійшов грант розміром 1,5 млрд доларів від США з Цільового фонду Світового банку.
13:42
Шольц: Росія може повністю припинити постачання не лише газу, а й нафти
Канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що Росія може повністю припинити постачання нафти до двох німецьких заводів через трубопровід "Дружба" – так само, як вона перестала постачати до Європи газ.
13:20
"Укренерго" отримав майже 4 мільярди за експорт електроенергії до ЄС
НЕК "Укренерго" з 30 червня по 18 вересня на аукціонах продало доступу до міждержавних електромереж на понад 4,1 млрд грн.
12:25
Французька EDF може зупинити постачання електроенергії до Італії на два роки
Уряд Італії отримав повідомлення про потенційне відключення електроенергії від Electricite de France SA (EDF) на два роки.
11:24
Нацбанк за останній тиждень на міжбанку продав майже 528 мільйонів доларів
За тиждень з 12 по 16 вересня Нацбанк продав на міжбанківському валютному ринку 528,16 млн доларів і купив 17,5 млн доларів.
10:43
Мешканці деокупованих територій, яким нараховувалась пенсія на картку, зможуть отримати гроші на руки
Уряд ухвалив відповідні законодавчі зміни, що дозволяють пенсіонерам на деокупованих територіях (ДОТ), яким нараховували пенсію на картку, отримувати виплати готівкою. 
10:00
Заявку України на членство в ОЕСР розглянуть у вересні
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч з головами іноземних дипломатичних представництв щодо вступу України до Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) і створення спеціального трибуналу встановлення злочину агресії проти України.