PROMOTED

Андрій Насіковський: Перша черга ЖК "Метрополіс" була введена в експлуатацію

Четвер, 15 квітня 2021, 15:15
 

Перший і другий будинок ЖК "Метрополіс" групи компаній DIM отримав від ДАБІ сертифікат відповідності № IУ123210330681, що підтверджує готовність об'єкта до експлуатації.

"Для нашої групи компаній DIM - це перший масштабний проєкт ЖК з концепцією "місто в місті", який ми почали будувати. А за складністю реалізації, з урахуванням параметрів, які виникли під час проєктування і будівництва - один з найцікавіших " - коментує партнер групи компаній DIM Андрій Насиковський.

Для збільшення натисніть на зображення

"Метрополіс" - це житловий комплекс класу комфорт-плюс, розташований в самому зеленому районі столиці, за адресою: м Київ, вул. Академіка Заболотного, 1. Вдале розташування ЖК, поруч з Голосіївським парком і ВДНХ, дозволить насолоджуватися природою і одночасно залишатися в ритмі столичного життя.

У кожному з 4 житлових будинків запроєктоване дизайнерське лобі з м'якими диванами і зручними зонами для очікування або відпочинку. Швидкісні ліфти і панорамне скління вдало виділяють цей комплекс серед інших. Для автовласників передбачений наземний і підземний паркінг з зарядками для електромобілів

Нагадуємо, що введення в експлуатацію третього будинку заплановане на IV квартал 2021 року. Також, в квітні цього року почались продажі квартир в 4 будинку "Метрополіса".

Ба більше, при виборі квартир в 3 і 4 будинку ви зможете скористатися сервісом #READYDIM.

Це прекрасна можливість отримати квартиру з уже готовим ремонтом. Потрібно буде  лише вибрати бажаний стиль, кольорову гаму та один із запропонованих цінових пакетів. Ніякого стресу і переживань через пошук будівельних матеріалів, робочих і необхідності постійного контролю.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!