Кабмін офіційно відкриває оновлений "Охматдит"

Середа, 13 грудня 2017, 12:55
 

Кабінет міністрів прийняв рішення про введення в експлуатацію першої черги оновленого комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" і повноцінний запуск лікарні.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду.

"Півтора роки тому я дав обіцянку добудувати першу чергу лікарні "Охматдит". І сьогодні ми приймаємо рішення про повноцінний запуск першої черги комплексу", - сказав прем'єр.

Прем’єр доручив МОЗ забезпечити все, щоб за два-три місяці запустити установу повноцінно в роботу, щоб лікарня приймала перших пацієнтів.

Реклама:

Нагадаємо, в жовтні Гройсман провів спеціальну нараду, під час якої доручив керівництву Міністерства охорони здоров'я, правоохоронних органів, представників компаній-підрядників і постачальників обладнання розблокувати і провести всі закупівельні тендери, щоб укластися у встановлений термін будівництва.

За планом перша черга великого лікувального комплексу площею понад 26 тис. кв. метрів буде містити системи МРТ та інше обладнання, яке дозволить проводити найскладніші процедури дітям різного віку.

Всього ж оновлений комплекс "Охматдит" буде розміщуватися на площі 67 тис. кв. м і складатися з декількох блоків, в яких будуть оснащені 10 сучасних хірургічних відділень, 5 онкологічних і гематологічних відділень і діагностичне відділення.

Читайте також: Довгобуд ганьби. Що заважає завершити будівництво "Охматдиту"

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: