Український стартап Sixa отримав 300 тисяч доларів інвестицій

П'ятниця, 26 серпня 2016, 09:35

Фонд TMT Investments інвестував 300 тисяч доларів в українську платформу хмарних обчислень Sixa.

Про це повідомляє AIN.UA.

Як зазначається, умови угоди не розголошуються. Угода з TMT Investments стала третьою на рахунку стартапу - сумарно Sixa, який раніше пройшов акселерацію в легендарному Y Combinator, залучив понад півмільйона доларів.

Штаб-квартира стартапа знаходиться в Америці, але створили її українці в 2015 році. Команда пройшла акселерацію в Startupbootcamp в Стамбулі і привернула 140 тисяч доларів інвестицій від Startupbootcamp Istanbul та WS Investments. Пізніше Sixa взяли в акселератор Y Combinator, де в українську платформу вклали ще 120 тисяч доларів.

Реклама:

У TMT Investments стверджують, що рішення вкласти в український стартап в фонді прийняли задовго до того, як Sixa стала зіркою на американському венчурному ринку.

"Команда Sixa володіє відмінним технологічним і бізнес-досвідом, має дуже хороші продукти. А ринок на якому працює компанія - дуже великий і буде продовжувати рости, в тому числі і в продуктах віртуальної реальності", - прокоментував глава інвестиційного спрямування TMT Investments Артем Інютін.

Нагадаємо, ТМТ Investments Plc - публічна компанія, створена засновниками РБК (Герман Каплун, Олександр Моргульчік, Артемій Інютін), її акції торгуються на Лондонській біржі. Раніше фонд інвестував в такі українські компанії, як Attendify, rollApp, Depositphotos.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!