Польська Newag візьметься за модернізацію локомотивів "Укрзалізниці"

Середа, 17 серпня 2016, 15:34

17 серпня 2016 року в Києві ПАТ "Укрзалізниця" та  NEWAG group  підписали меморандум про співпрацю з оновлення тягового рухомого складу.

Як повідомляє прес-служба української компанії, документ підписали голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун, член правління Олександр Бужор та голова правління  NEWAG group Збігнев Конечек.

Згідно з повідомленням, сторони домовилися опрацювати питання створення тягового рухомого складу та впровадження рішень щодо його модернізації.

"Виконання конкретних завдань здійснюватиметься за окремими договорами. Наступним кроком щодо майбутньої співпраці стануть консультації технічних спеціалістів", - наголошується у повідомленні.

Реклама:

"Укрзалізниця" має намір інвестувати у рухомий склад, тому останнім часом вже були підписані меморандуми з провідними світовими виробниками. Ми вивчаємо усі пропозиції, щоб максимально об’єктивно вибрати партнера, який надасть найпривабливішу пропозицію як в економічному, так і в технологічному плані", - зазначив Балчун.

Крім того, за його словами, однією із головних вимог до майбутнього партнера є готовність застосувати сучасні технології на вітчизняних виробничих потужностях.

NEWAG S. A. - компанія, що базується у Польщі (м. Новий Сонч) та спеціалізується на виробництві, обслуговуванні і модернізації залізничного рухомого складу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!