АМКУ скасував результати торгів УЗ із закупівлі страхових послуг

Вівторок, 19 липня 2016, 14:31

Антимонопольний комітет скасував результати торгів "Укрзалізниці" із закупівлі страхових послуг.

Про це йдеться у повідомленні АМКУ.

17 березня Філією "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Українська залізниця" було повідомлено про проведення процедури закупівлі послуг щодо страхування автотранспорту.

"В ході розгляду та оцінки пропозицій конкурсних торгів 26 травня замовником було відхилено пропозиції страхових компаній "Вусо", Інтер-Поліс, Княжа ВієннаІншурансГрупп, Арсенал Страхування, мотивуючи прийняте рішення тим, що вони не відповідали вимогам документації конкурсних торгів", - йдеться у прес-релізі компанії Вусо.

Реклама:

"Переможцем процедури закупівлі, в свою чергу, визнана Страхова компанія "Українська страхова група". Незважаючи на те, що пропозиції інших  компаній були більш економічно вигідними,замовником вони були відхилені", - зазначається у прес-релізі.

Як наголошується, 3 червня 2016 року Страхова компанія "Вусо" подала скаргу до АМКУ про порушення процедури закупівлі у зв'язку із незаконністю рішення комітету з конкурсних торгів Філії "Центр забезпечення виробництва" Укрзалізниці.

"18 липня 2016 року після встановлення усіх фактичних обставин справи, Антимонопольним Комітетом прийнято рішення щодо зобов’язання відмінити процедуру закупівлі у зв’язку з порушенням чинного законодавства при її проведенні", - повідомляє компанія.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!