"Укрнафта" відновить видобуток на трьох родовищах

Четвер, 31 березня 2016, 14:46

ПАТ "Укрнафта" відновить видобуток нафти і газу на Голубівському, Юр'ївському та Лопушнянському родовищах.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як наголошується, 28 березня Окружний адміністративний суд Києва задовольнив клопотання "Укрнафти" про забезпечення адміністративного позову і призупинив дію наказу № 16 Державної служби геології і надр про призупинення дій спеціальних дозволів на видобуток нафти і газу на Голубівському, Юр'ївському та Лопушнянському родовищах.

"Суд призупинив дію наказу до розгляду справи по суті, беручи до уваги негативні наслідки припинення робіт на родовищах. Найближчим часом відновиться видобуток вуглеводнів на цих родовищах", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як повідомлялося, 12 лютого "Укрнафта" припинила видобуток нафти і газу на Юрївському, Голубовському і Лопушнянському родовищах у зв'язку з відкликанням ліцензій.

Після цього компанія повідомила, що припиняє поставки газу 1,5 тисячі абонентів в Дніпропетровській області через відкликання ліцензій.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!