Український фонд CMS Ventures інвестуватиме у стартапи

П'ятниця, 27 листопада 2015, 12:10

За рік CMS Ventures має намір інвестувати до 1 млн доларів в українські маркетингові стартапи, які мають потенціал зростання в Росії та Казахстані.

Про це пише AIN.UA.

Як повідомляється, в CMS Group входять 9 рекламних агентств в Україні, які об'єдналися навколо головного "флагмана" - агентства Tabasco, заснованого Олександром Горловим в 2006 році.

"Ми не хочемо інвестувати в бізнеси, в яких не розбираємося. Якщо у вас є ідеї, де відкрити платну парковку, то це не до нас. Але якщо ідеї безпосередньо пов'язані з нашим бізнесом, наприклад, в CRM-рішеннях, трейд-маркетингу, цифровому маркетингу - ми готові вкладати гроші і ресурси", - пояснив Горлов.

Реклама:

Горлов очікує, що більша частина ідей буде лежати в цифровій сфері - це логічно, вся індустрія переходить на цифрові рішення.

Він він також готовий розвивати традиційні бізнеси.

Перевагу віддаватимуть ідеям стартаперів, у яких вже є досвід роботи у сфері маркетингу і комунікацій. 

За рік інвестори мають намір відібрати 4-5 проектів, в які вкладуть приблизно по 150 тис доларів.

Інвестиції будуть надходити поетапно протягом року. За фінансову підтримку CMS Ventures розраховує отримати до 50% в компанії, проте умови обговорюватимуться з резидентами індивідуально.

Крім грошей, фонд виділить резидентам офіс і необхідне обладнання.

Стартапам допоможуть з IT, HR, PR, рішенням юридичних і фінансових питань. А ще група надасть їм доступ до своїх клієнтських контактів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: