"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "МАКО" Януковича запевняють, що "сумлінно" платять податки

П'ятниця, 24 квітня 2015, 13:59

У 2014 році підприємствами групи "МАКО" було сплачено податок на прибуток і податок на додану вартість в сумі 175,3 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні групи.

Як повідомляється, за останні 3 роки в бюджет України підприємствами групи "МАКО" були сплачені наступні суми податку на прибуток та податку на додану вартість: у 2012 році - 126,8 млн гривень; в 2013 році - 225,3 млн гривень; в 2014 - 175,3 млн гривень.

"Отже, за останні 3 роки розмір сплачених підприємствами Групи "МАКО" до державного бюджету внесків тільки з податку на прибуток та податку на додану вартість становив 527,4 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Крім того, в компанії відзначили, що незважаючи на складну економічну ситуацію в країні і сильне політичний тиск, який чинять на Групу компаній "МАКО" (численні перевірки, кримінальне переслідування), в 2014 році компанія повністю виконували всі податкові зобов'язання перед бюджетом України.

Нагадаємо, раніше виконуючий обов'язки генерального прокурора України Олег Махніцький заявив, що холдинг "МАКО" ухилився від сплати податків на понад 42 мільйонів гривень.

Як відомо, власником 100% акцій ГК "МАКО" є Олександр Янукович.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: