Пенсійний фонд за 10 мільйонів замовив Ахметову друк газети

Середа, 14 січня 2015, 09:44

ДП "Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду" за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ "Сегодня Мультімедіа" на послуги з друку газет на суму 10,37 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, замовлено друк щотижневої газети "Пенсійний кур’єр", двома мовами - українською (орієнтовний тираж 175 тис шт, загально кількість примірників 9,10 млн шт) та російською (75 тис шт і 3,90 млн шт відповідно). Таким чином середня вартість одного примірника закладена на рівні 80 копійок.

"Сегодня Мультімедіа" належить до групи СКМ Ріната Ахметова, за останні п’ять років фірма виграла тендерів на 34,50 млн грн.

Реклама:

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ "Мега-Поліграф", власниками котрого є віргінський офшор "Нортхауз Лімітед", Євгеній Скляр та Олег Свірко.

На нинішній тендер подавалася ще одна фірма, "Харків на долонях", яка пропонувала друкувати газету за 1,03 млн грн, однак в ході розгляду заявки було виявлено математичну помилку, окрім того фірма подала неповний пакет документів, відтак пропозицію відхилили.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: