Deutsche Bank отримав квартальний збиток через судові витрати

Середа, 29 жовтня 2014, 11:20

В III кварталі 2014 Deutsche Bank отримав чистий збиток у 94 млн євро проти чистого прибутку в 41 млн євро роком раніше.

Про це пишуть "Ведомости".

Як повідомляється, роботу в мінус банк пов'язує з судовими витратами на 894 млн євро.

Опитані MarketWatch аналітики очікували чистий прибуток банку на рівні 92 млн євро. Виручка Deutsche Bank за звітний період зросла на 2% і становила 7,9 млрд євро. 

Реклама:

"Серйозний негативний вплив на показники банку в III кварталі надали відрахування, пов'язані з триваючою роботою за рішенням судових суперечок, - йдеться в звіті кредитної організації. - Крім цього ми понесли витрати у зв'язку з адаптацією до нових регулятивних норм, вдосконаленням наших систем контролю та інвестуванням в ріст ключових напрямків бізнесу".

Витрати частково компенсувалися за рахунок реалізації програми скорочення витрат, яка нині досягла цільового показника, встановленого на весь 2014 рік.

В липні вересня 2014 року відрахування Deutsche Bank в резерви на можливі втрати по позиках становили 269 млн євро, що на 47% менше, ніж рік тому.

Виручка підрозділу, що займається корпоративними банківськими операціями та операціями з цінними паперами, збільшилася в минулому кварталі на 9% - до 3,1 млрд євро.

Акції Deutsche Bank подешевшали з початку року на 24% на тлі зниження індексу Stoxx Europe 600 Banks Index на 1,1%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: