Google купила компанію Jetpack

Понеділок, 18 серпня 2014, 10:07

Google купує розробника аналітичного програмного забезпечення Jetpack, що спеціалізується на софті та аналізує графічні файли. 

Про це пише CyberSecurity.ru.

За допомогою купленого активу інтернет-гігант сподівається поліпшити власні механізми роботи графічної реклами для настільних ПК і мобільних пристроїв.

Jetpack використовує для аналізу даних з різних джерел, таких як Instagram та інші. На основі продуктів Jetpack створюються різноманітні кінцеві рішення, такі як міські гіди, інформаційні довідники та інші.

Реклама:

Офіційно умови покупки Jetpack не розголошуються, однак про сам факт угоди повідомлено на сайті компанії. В Google не дають коментарів щодо угоди з купівлі Jetpack.

Компанія Jetpack була заснована Пітом Уорденом і Джуліаном Гріном. Перший зараз працює на посаді генерального, а другий - технічного директорів компанії. Раніше Jetpack привернула 2,4 млн доларів від інвестфонду Khosla Ventures.

"Все більше людей завантажують фото і відео у веб-середовище. Попит на це породжує попит на сервіси, здатні розуміти картинки і відео", - кажуть в Jetpack.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!