В Київському обласному Фонді соцстраху розкрадають кошти дітей?

Четвер, 14 серпня 2014, 09:25

Новопризначені від роботодавців представники правління Київського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності заявляють про корупційні схеми і розкрадання коштів в установі.

Про це йдеться в зверненні депутата Київської обласної ради Сергія Калішука до голови Київської облдержадміністрації Володимира Шандри.

"Заявники вказують на існування корупційних схем та незаконні дії інших членів правління, що були введені до його складу, за часів системного розкрадання коштів членами Партії регіонів та злочинними оточенням колишнього президента. Директор виконавчої дирекції обласного відділення є членом Партії регіонів", - зазначається в листі.

За інформацією представників правління, призначених від роботодавців, дирекція та інші члени правління обласного відділення ФСС "намагаються не прозоро  визначити перелік дитячих закладів для оздоровлення та розподілити між ними кошти бюджету обласного відділення".

Реклама:

Як зазначається, йдеться про кошти на придбання путівок для оздоровлення дітей у дитячих закладах на 2014 рік.

Представники Фонду кажуть, що розглядалися лише два оздоровчі санаторії з переліку оздоровчих закладів.

"Новопризначені представники правління київського обласного відділення ФСС, які є у меншості, не можуть вплинути на сталу практику прийняття непрозорих рішень з порушенням процедури", - наголошується у зверненні.

Також в листі повідомляється, що уже почалися переслідування новопризначених представників Фонду. 

Натиснути для збільшення 
Натиснути для збільшення

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!