Росії не сподобався сир ще одного українського підприємства

Субота, 12 липня 2014, 13:04

Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію Російської Федерації сирних продуктів вироблених на підприємстві ТОВ "Лозівський молочний завод".

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як наголошується, при здійсненні державного нагляду за обігом харчової продукції при дослідженні молочної продукції, виробленої на підприємстві ТОВ "Лозівський молочний завод" виявлено порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів.

"Так, при дослідженні продукту сирний "Монастирський" з рослинним жиром, виявлено невідповідність за вмістом молочних жирів, а також невідповідність фактичної масової частки жиру вказаній на етикетці", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Також наголошується, що при дослідженні продукту сирний "Вершковий" з рослинним жиром, встановлено, що інформація, заявлена ​​на етикетці, за вмістом білка, молочного жиру в жировій фазі не відповідає фактичному змісту.

"Не відповідають вимогам Технічного регламенту на молоко і молочну продукцію: органолептичні показники, вміст трансізомерів ненасичених жирних кислот і фитостеринів", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!