Google планує придбати Skybox

Понеділок, 26 травня 2014, 09:22

Компанія Google веде переговори про покупку постачальника супутникових високоякісних зображень Skybox Imaging

Про це пише CyberSecurity.ru.

Поки переговори знаходяться на ранній стадії і угода ще може не відбутися, крім того поки немає точних даних про те, як Google має намір використовувати продукти і технології Skybox.

На сьогодні Skybox надає доступ до фото та аналітики, пов'язаними з супутниковими знімками земної поверхні по всьому світу.

Реклама:

Аналітики кажуть, що зараз Google активно працює над угодами, які допоможуть їй вийти на нові ринки, у тому числі на нові соціальні ринки, нові ринку комунікаційних рішень, а також прикладних картографічних платформ.

Експерти розходяться в думці щодо того, яка може бути ціна покупки Skybox, проте більшість вважає, що угода може коливатися в діапазоні 1 млрд доларів.

На сьогодні в портфелі Skybox є портфоліо супутникових знімків земної поверхні з роздільною здатністю менше 1 метра, орієнтовані на використання в сільському господарстві, добувній галузі та страхуванні.

У Skybox працюють близько 100 чоловік, компанія була створена в 2009 році за підтримки інвестфондів Khosla Ventures, Bessemer Venture Partners, Canaan Partners і Norwest Ventures Partners.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!