Хлорку на 13 мільйонів розіграли між оточенням Януковича і сейшельцями

Середа, 9 квітня 2014, 18:34

КП "Компанія "Вода Донбасу" за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "ПТМ ЛТД" на постачання рідкого хлору на суму 13,13 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Замовлено 3 500 т рідкого хлору, який розподілять між двома станціями -  "Кальміус" Донецької залізниці і "Маріуполь сортувальна", гілка металургійного комбінату ім.Ілліча.

Власниками фірми "ПТМ ЛТД" є Олександр Постніков і ТОВ "Компанія з управління активами та адміністратор пенсійних фондів "Альтана Інвестмент Менеджмент" з групи Анатолія Амеліна, бізнес-партнера Олександра Януковича по фірмі "Столичний стиль".

Реклама:

"Вода Донбасу" вже третій рік поспіль купує хлорку у "ПТМ ЛТД". При чому минулого року тендер розіграли з роботодавцем Постнікова з іншої компанії:  єдиним конкурентом було київське ТОВ "Полімер Трейдінг", співзасноване  Віталієм Макаринським.

У 2007 р. він також створив ТОВ "Авалон-Трейд", директором якого працює вищезгаданий Постніков.

Цього разу єдиним допущеним конкурентом стало ТОВ "Інтерполітрейд". Цю фірму заснував киянин Олександр Амелін, пізніше компанію переписали на кіпрську фірму "Волкер Трейд Лімітед".

Ця фірма компанія була заснована у 2008 р, з того часу чотири рази змінювала кіпрських і віргінських засновників, має уставний капітал €1 тис і на даний момент оформлена на "Bureau overseas limited" з Сейшельських островів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!