НБУ витратив на комп’ютеризацію ще 19 мільйонів

Вівторок, 5 листопада 2013, 10:02

Національний банк за результатами тендерів уклав низку угод на постачання оргтехніки та програмного забезпечення на 19,22 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, ТОВ "ЕсАй БІС" за 6,09 мільйона гривень має поставити два комплекти обладнання для модернізації системи збереження даних корпоративного рівня S/N 75XN550, 75XX350 моделі 2424-951 IBM System Storage DS8800 та послуги з інсталяції обладнання, що постачається.

"ТОВ "Інформейшн сістемс сек’юріті партнерс" отримає 5,07 мільйона гривень за комплект модулів фільтрації URL-контенту та послуги з проектування, монтажу, інсталяції, конфігурування, тестування та технічної підтримки товарів, що постачаються, в діючій корпоративній та локальній обчислювальній мережі",- пише видання.

Реклама:

ПрАТ "Інком" отримає 3,01 мільйона гривень за техобслуговування та ремонт мережевого обладнання Cisco.

ТОВ "Спейс Ай Ті" продало Нацбанку серверне обладнання за 2,8 мільйона гривень.

ПрАТ "Литер" отримає 0,93 мільйона гривеньза конференц-систему з функцією синхронного перекладу.

ТОВ "БМС Консалтінг" отримає 0,56 мільйона гривень за послуги з впровадження інфраструктури сервісів на базі продуктів Microsoft (MS Exchange, MS Lync, MS SharePoint).

У ПП "Інтерфейс" за 0,4 мільйона гривень придбано ліцензії на програмне забезпечення EasyReport Creator.

З моменту заснування "Вісника держзакупівель" у 2008 році було опубліковано дані про тендери Нацбанку на придбання комп’ютерної техніки, програмного забезпечення на 633,94 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!