Альтман за 1,7 мільйона перевірить чи впаде АЕС від землетрусу

Четвер, 28 листопада 2013, 12:19

ВП "Рівненська АЕС"за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Unix CZ s.r.o" (Чехія) на виконання комплексу робіт з кваліфікації обладнання на сейсмічні впливи енергоблоків № 1, 2 вартістю 1,67 мільйона доларів.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, до кінця 2014 року потрібно перевірити здатність обладнання двох енергоблоків Рівненської АЕС виконувати покладені на нього функції безпеки при сейсмічних впливах потужністю 7 балів.

Нагадаємо, "Unix Cz s.r.o." контролюється Олександром Альтманом, який цієї весни за допомогою судових рішень захопив телеканал TVi.

Реклама:

З 2002 по 2011 р. одноосібним власником чеської компанії "Unix Cz s.r.o." був киянин Гліб Серебряков. З листопада 2011 власником є американська компанія "Maot llc".

За даними бізнес-порталу штату Невада, керівниками "Maot llc" є Антон-Олександр Альтман та Тимур Альтман. На цих посадах вони змінили безпосередньо Олександра Альтмана, Ірину Альтман та Гліба Серебрякова.

З серпня 2012 року "Unix CZ s.r.o" отримало підряди "Енергоатому" на перевірку українських АЕС щодо сейсмостійкості на загальну суму 5,47 млн доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!