"Київводоканал" закупив хімікатів для очищення води на 15 мільйонів

Неділя, 24 листопада 2013, 13:45

ПАТ "Київводоканал" за результатами тендеру уклала угоду з ПП "Торговий дім" на придбання коагулянту для очищення води на Деснянській водопровідній станції на суму 15,39 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, закуповують 3,6 тонн гідроксіхлориду алюмінію "Полвак"-68, тип ІІІ. Ціна за тонну коагулянту складе 4,275 тисяч гривень.

Фірма "Кодіс-сервіс" зі статутним капіталом 181 тис гривень наразі зареєстрована на Олександра Меженського. У попередні роки компанія неодноразово змінювала адресу реєстрації, засновників та директорів.

Реклама:

Фірма уперше виграла державний тендер минулого року - це також було замовлення "Київводоканалу" на коагулянти (сірчано-кислий алюміній) на загальну суму 30 млн грн. Окрім цих двох підрядів "Київводоканалу" жодного іншого "Кодіс-Сервіс" не отримував.

Єдиним конкурентом фірми було дніпропетровське ТОВ "Торговий будинок "Аква-Холдинг", яке програло з різницею в 0,6%.

Власниками фірми є Сергій Астахов і ТОВ з іноземними інвестиціями "Євроленд", чиїми власниками є Сергій Захаренко і компанія "Гранд Стар ЛЛК" (США, Делавер).

За останні п’ять років "Аква-Холдинг" виграв аналогічних тендерів на постачання хімікатів на загальну суму 71,8 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!