"Альтком" програв рідній фірмі голови "Укравтодору" 67 мільйонів на дорогу

Середа, 4 вересня 2013, 12:41

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області за результатами тендеру уклала угоду з "Південьзахідшляхбуд" на будівництво ділянки автомобільної дороги Київ-Чоп за 67,23 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, йдеться про об’їзну дорогу довкола села Ракошино. Згідно з техзавданням тут мають викорчувати дерева, розібрати житлові й нежитлові будівлі, перекласти комунікації, влаштувати дорожнє покриття та відсипні узбіччя, поставити противібраційний екран та шумозахисну стінку. На ділянці траси, де вона перетинається з дорогою  Рокошино – Кальник також мають облаштувати тротуари і з’їзди в подвір’я, саму дорогу сполучити з мостом.

Роботи фінансують з держбюджету, завершити повинні до кінця 2016 року.

Реклама:

За даними SMIDA, основним власником фірми "ПЗШБ" є ТОВ "Альфадорбуд" віце-президента корпорації "Золоті ворота" Віктора Ящука. В 2005-2006 роках "Золоті ворота" очолював голова "Укравтодору" Євген Прусенко. За останні п’ять років "ПЗШБ" виграло тендерів на 3,20 млрд гривень.

Єдиним конкурентом фірми було "Шляхове будівництво "Альтком", власниками котрого називають донецьких бізнесменів Олександра Тисленка та Сергія Павлічева.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!