Україна та Китай розвиватимуть рибний порт у Севастополі

Вівторок, 13 серпня 2013, 12:27

Україна та Китай планують реалізувати проект розвитку Севастопольського морського рибного порту, а також почати будівництво на його базі припортових заводів.

Про це йшлося під час підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Україною та Китаєм, сказано у повідомленні Мінагрополітики.

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк зазначив, що розвиток співпраці з Китаєм у сільському господарстві має високу активність.

"Що стосується підписання меморандуму, то хочу відзначити високу перспективність цього напрямку. Тому я б хотів, щоб дві сторони підійшли до нього з максимальною відповідальністю", - зазначив Присяжнюк.

Реклама:

Міністр також зауважив, що меморандум забезпечить реалізацію спільного проекту розвитку Севастопольського морського рибного порту.

"Меморандум допоможе залучити професіоналів високого рівня для розробки та реалізації цього проекту. І наше спільне завдання - зробити так, щоб проект був успішним з урахуванням географічного розташування Криму", - додав міністр.

У повідомленні сказано, що китайська сторона висловила зацікавленість у співпраці з Україною, в тому числі й у сфері рибного господарства, а також відзначила перспективність спільної реалізації проекту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!