Онищенко каже, що претензії до Roshen посилились

Вівторок, 30 липня 2013, 17:33

Додаткові дослідження підтвердили впевненість в небезпеці продукції української компанії "Рошен".

Про це заявив керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми продовжили роботу з дослідження кондитерських виробів виробництва фірми "Рошен". На жаль, в результаті додаткових досліджень зразків ситуація не змінилася, навіть посилилися побоювання, які були нами висловлені. На підставі цих побоювань було прийнято рішення про заборону ввезення на територію Росії", - сказав він.

Онищенко заявив, що в даний час заборонено ввезення до Росії продукції чотирьох кондитерських фабрик компанії "Рошен" - київської, вінницької, маріупольської і кременчуцької.

Реклама:

"Ми підсилюємо контроль за борошняними кондитерськими виробами цього підприємства. Дано доручення дослідити можливість ввезення на територію Росії продукції литовської та угорської фабрик цієї фірми", - сказав глава Росспоживнагляду.

Як повідомлялося, у Roshen виникли сумніви відносно правильності відбору Росспоживнаглядом зразків для проведення аналізів, що підтверджують відповідність продукції вимогам нормативної документації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!