У Roshen сумніваються в правильності відбору проб Росспоживнаглядом

Понеділок, 29 липня 2013, 15:14

У корпорації Roshen виникли сумніви відносно правильності відбору Росспоживнаглядом зразків для проведення аналізів, що підтверджують відповідність продукції вимогам нормативної документації.

Про це йдеться у повідомленні корпорації.

Згідно із повідомленням, офіційного повідомлення від Росспоживнагляду про заборону на постачання до Росії продукції компанії не надходило.

"Заява про вміст бензапірену у шоколадній продукції TM " Roshen", що, на думку Росспоживнагляду, виступає порушенням норм РФ, не може розглядатись як звинувачення у порушені норм РФ, оскільки таких норм на кондитерські вироби не встановлено", – сказано у повідомленні.

Реклама:

Корпорація також зазначила, що у неї виникли сумніви, на підставі існуючих копій протоколів відбору проб продовольчої сировини, харчових продуктів у торговій мережі, відносно правильності відбору зразків для проведення аналізів, що підтверджують відповідність продукції вимогам нормативної документації.

Як повідомлялося, раніше Росспоживнагляд ввів заборону на постачання до Росії продукції української компанії Roshen.

За словами глави Росспоживнагляду Геннадія Онищенка, експертиза продукції Roshen, відібраної в торгових мережах Москви, показала, що кондитерські вироби "не відповідають заявленим параметрам".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: