АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 30 липня 2013, 08:00

Вівторок, 30 липня

09:30 - тестування Крюківського електропоїзда в рамках відбору постачальника рухомого складу для можливого використання в рамках реалізації нацпроекту "Повітряний експрес". Беруть участь: голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів, голова координаційної ради нацпроекту "Повітряний експрес" Кирило Бондар та ін.

11:00 - віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул та голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов перевірять стан реконструкції транспортної розв'язки на Поштовій площі у Подільському районі Києва. Беруть участь: міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник та ін.

11:00 - брифінг "Неефективне використання державних коштів, виділених на виконання Державної цільової програми реалізації технічної політики в агропромисловому комплексі на період до 2015 року". Під час брифінгу будуть представлені результати державного фінансового аудиту виконання зазначеної програми за 2010-2012 роки та за 1 квартал 2013 року.

Реклама:

11:00 - круглий стіл щодо проведення та застосування оцінки для цілей оподаткування при посвідченні договорів дарування земельних ділянок та оформленні спадщини. Організатори: Міністерство юстиції, Нотаріальна палата України, Фонд державного майна, Державне агентство земельних ресурсів.

13:00 - прес-конференція в.о. голови Державного агентства водних ресурсів Михайла Яцюка "Управління водними ресурсами в сучасних кліматичних умовах".

16:00 - прес-конференція міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника "Підсумки діяльності будівельної галузі за перше півріччя 2013 року".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!