АНОНСИ ПОДІЙ

Понеділок, 17 червня 2013, 08:00

Понеділок, 17 червня

09:30 - 3-й Міжнародний форум чистих технологій в Україні ECOSMART-2013, який пройде 17-18 червня в НСК "Олімпійський". Беруть участь: міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков, заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов та ін.

12:00 - прес-конференція голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова "Підсумки роботи столичної влади у 2011-2013 роках та пріоритетні завдання в рамках реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року".

12:00 - круглий стіл "Україна - інтелектуальний пірат № 1 у світі. Причини і наслідки". Беруть участь: генеральний директор компанії "Майкрософт Україна" Дмитро Шимків, голова Державної служби інтелектуальної власності Микола Ковіня та ін.

Реклама:

14:00 - відкрита дискусія "Стандарти якості українського бензину - коли євро пальне дійсно стане європейського стандарту?". До участі запрошені: міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, міністр доходів і зборів Олександр Клименко, міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!