У Клименка витратили на рекламу майже 3 мільйони

Вівторок, 11 червня 2013, 12:18

Головне управління Міндоходів у Києві за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ "Агентство "Інфокон" на розміщення соціальної реклами у 2013 році.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 2,96 млн гривень.

Як пише видання, передбачено розміщення реклами у газетах "Хрещатик", "Сегодня", "Факты и комментарии", "Урядовий курьер", "Податковий, банківський, митний Консультант", "Комсомольская правда в Украине".

Реклама:

Крім того, на телеканалах "УТ-1", ТРК "Київ", "5 канал" і "1+1" мають розміщуватись 15-секундні ролики.

"Також передбачено розміщення реклами на радіо, в інтернеті та зовнішніх носіях і сувенірній продукції", йдеться у повідомленні.

Це вже друге замовлення, яке "Інфокон" отримав від столичного управління Міндоходів. Аналогічний рекламний підряд вартістю 2,88 млн гривень було отримано у вересні 2012 року.

З 2012 року головним податківцем Києва є донеччанка Ірина Носачова. Раніше вона працювала разом з нинішнім першим віце-прем’єром Сергієм Арбузовим у відділенні "Приватбанку" (Констянтинівка, Донецька область) та "Укрбізнесбанку", який належить Олександру Януковичу.

Компанія "Інфокон" Віктора Мітьолкіна та Оксани Северчук з 2010 року отримала рекламні підряди державних установ - управління Міндоходів Києв, Експоцентру України, "Укргазбанка" та "Укрексімбанка" - на 13,76 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: