"Укртрансгаз" за 4 мільйони застрахував свій автопарк

Вівторок, 11 червня 2013, 09:18

ПАТ "Укртрансгаз" за результатами тендеру уклало угоду з ТДВ "Гарантія" на обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів вартістю 3,72 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Віснику державних закупівель".

Як зазначається, на один рік застраховано 4,7 тис транспортних засобів "Укртрансгазу" та його філій.

"Головному офісу компанії належить 44 автомобілі, в основному це Ауді А6, Тойота Камрі та Фольксваген Пасат. Також є автомобілі "Лексус", джипи "Хамер", "Ленд крузер" та "Гранд черокі". Всі автівки не раніше 2008 року випуску, - пише видання.

Реклама:

Найновіші автомобілі філій "Укртрансгазу" 2011 року випуску. У Донецької філії є п’ять Fоrd Mondeo Trend вартістю близько 250 тис гривень, у Львівської - два Міцубісі Pajero. Основну частину автомобілів 2011 року випуску складають УАЗ, ГАЗ, "Нива", йдеться у повідомленні.

Основним власником страхового ТДВ "Гарантія" є ПАТ "Метал-Юніон" донецького бізнесмена Руслана Циплакова. Циплаков відомий як товариш молодшого сина президента України.

"Гарантія" почала вигравати тендери "Укртрансгазу" на страхування майна та працвницків у 2012 році, отримавши за цей час підряди на 15,43 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: