Міськрада замовила ремонт приміщення за 1,7 мільйона

Понеділок, 20 травня 2013, 12:44

Управління будівництва Луцької міськради уклало з ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536" угоду на реконструкцію приміщення будинку побуту під адміністративне приміщення.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 1,69 млн гривень.

Як зазначається, тендер провели за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника", оскільки йдеться про додаткові роботи. Суть і причини виникнення потреби в цих роботах замовник не пояснює.

Реклама:

"Перший підряд на цю реконструкцію фірма отримала ще в липні минулого року. Роботи оцінили в 8,1 млн гривень, завершити їх повинні були до кінця року. Скільки коштів з цієї суми було освоєно – невідомо", - пише видання.

Тоді тендер також провели без відкритих торгів, посилаюсь на термінову потребу виконати роботи у максимально стислі строки: "За результатами переговорів з можливими учасниками комітетом з конкурсних торгів було надано перевагу одному з учасників - ПАТ "Луцьксантехмонтаж-536". Причини поспіху замовник не пояснював.

Власником 86,8% акцій "Луцьксантехмонтаж №536" є член виконавчого комітету Луцької міської ради Віктор Чорнуха. Ця фірма регулярно розігрує тендери зі своєю колишньою дочірньою фірмою ТзОВ "Житлобуд-2", основним власником котрої "Луцьксантехмонтаж №536" був від початку її існування і до липня 2012 р.

Загалом за останні п’ять років "Луцьксантехмонтаж №536" виграв тендерів на 450,53 млн гривень, а "Житлобуд-2" - на 323,99 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: