Foursquare запропонує грошові бонуси користувачам

Субота, 2 березня 2013, 16:57

Користувачі геолокаційні сервіси для мобільних пристроїв Foursquare зможуть отримувати грошові бонуси в рамках нової партнерської програми

Про це пише "Лєнта.ру" з посиланням на AdAge.

Партнерами Foursquare виступають платіжні системи Visa і MasterCard. Користувачам, які синхронізували свої банківські картки з аккаунтом на Foursquare, будуть запропоновані знижки на покупки.

Першою такою акцією стала знижка в ресторанах швидкого обслуговування Burger King: за "чек-ін" користувач, який витратив більше 10 доларів, отримає знижку в один долар. Акція діє у восьми тисячах ресторанах на території США.

Реклама:

При цьому Foursquare сподівається отримати з цього прибуток. У керівництві сервісу заявили, що компанія буде отримувати відрахування від реалізованих користувачами знижок, проте не уточнюється, чи йде мова про відсоток від суми отриманих знижок або про фіксовану суму.

Раніше протягом двох років користувачі Fouraquare могли синхронізувати зі своїм аккаунтом банківські картки American Express. За "чек-іни" в закладах - учасниках програми також надавалися знижки.

У лютому 2013 року American Express уклала партнерську угоду з соцмережею Facebook і сервісом мікроблогів Twitter. Зокрема, користувачі Twitter отримали можливість оплачувати покупки за допомогою хештегов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: